Supply Chain Management

I løbet af de sidste 20 år har vi etableret en verdensomspændende leverandørkæde for at levere et komplet udvalg af tjenester såsom distribution, mangelsupport og lagerstyring. Mere end millioner af elektroniske komponenters lageroplysninger, vi kan administrere.

Verdensomspændende forsyningskæde

Som den mest konkurrencedygtige del har vi over 20 år fokuseret på at opbygge et modent forsyningskædesystem. Strengt udvalg, kvalitetskontrol og kontinuerligt samarbejde er 3 vigtige punkter for at gøre vores forsyningskæde sund og bæredygtig udvikling. Og hvert punkt har vi et komplet behandlingsflow. De fleste vores kanaler er lokale og verdensomspændende fabrikker, officielle agenter og hvert marked over hele verden.

Fuldt udvalg af elektroniske komponenter

I begyndelsen var vi bare hovedfag på Integrated Circuit Chip. Under virksomhedens udvikling, for at tilfredsstille kundernes behov og bedre service. Vi har udvidet vores produktsortiment til CPLD eller FPGA, MCU, DSP og Memory eller Flash, og dækker mange almindelige produktområder såsom: Forbrugerprodukter, Automobilelektronik, Medicinsk udstyr, Kommunikation, Luftfarts- eller Militærindustri osv.

Forskellige mærker

Som professionel uafhængig distributør har vi en dybere forståelse for hvert mærkes produktsortiment og for at give nøjagtige oplysninger om originale fabriksforsyninger. Forskellige mærker, vi kan tilbyde: Texas Instruments, STMicroelectronics, XILINX, Microchip, ALTERAE, ADI, Maxim, Onsemi, RENESAS, JAE, JST, MOLEX, AVAGO, YOGA, LATTICE, MICRON og så videre.

Forældet, EOL reservedelsforsyning

På grund af den globale forsyningskæde er vi altid dedikerede til at hjælpe kunder med hurtigt og præcist at finde forældede, udtjente dele, der er svære at finde. Disse dele er de fleste i gamle DC, kvalitetskontrol er afgørende. Vi opsætter også inspektionsbehandling: digitalt mikroskop til visuel test, original emballage og etiketinspektion, funktionstest, røntgentest mv.

Copyright © 2024 ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED All Rights Reserved.

Fortrolighedserklæring | Vilkår for brug | Kvalitetsgaranti

Top