Overskydende materialehåndtering

ZHONG HAI SHENG Technologies tilbyder flere løsninger til dit overskydende elektroniklager. Uanset om du har forældede dele eller et overskud af elektroniske komponenter, har vi over 20 års ekspertise til at hjælpe dig med at finde den rigtige strategi.

Vores virksomhed arbejder med en bred vifte af komponenter, der inkluderer nye og forældede halvledere, stik, terminaler, militærkomponenter, passive, diskrete, dioder, aktive, switche, relæer, CPU'er, harddiske, skærme og mere.

For at opfylde dine behov bedst muligt har vi tre programmer at vælge imellem. Hver løsning kan tilpasses til gavn for dig:

Køb af overskydende elektronisk lagerparti

Lot buy-løsningen fungerer godt for virksomheder, der ønsker at frigøre plads og få penge tilbage. ZHONG HAI SHENG vil gennemgå din liste over overskud og give dig besked inden for 48 timer med et bud.

Linje for linje udsalg

Vores linje for linje-program er en fantastisk mulighed for virksomheder, der gerne vil have deres lager ved hånden. Vi bruger vores verdensomspændende database til at udsende din beholdning, så du kan få det højeste afkast. Når vi har fundet købere, kan du sende til os, og vi sørger for resten. Det er simpelt!

Forsendelsesbeholdning

Ved at holde dit materiale ved hånden med ZHONG HAI SHENG Technologies sikrer du, at dit materiale sendes ind, tælles og derefter bindes her i vores klimakontrollerede lager. Fordelen ved denne mulighed er genvundet lagerplads og potentielt et højere økonomisk afkast i forhold til afvikling. Hvis din virksomhed har brug for dele tilbage, skal du blot fortælle os det, og vi sender dem tilbage til dig gratis!

Administrer dit overskydende lager

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil det at give ZHONG HAI SHENG Technologies eksperter mulighed for at styre dit overskydende lager, mindske pladsen på dit lager, det økonomiske afkast til din virksomhed og lad os ikke glemme at være miljøvenlige. Ved ikke at skrotte dit overskydende elektroniske lager og bidrage til det e-affald, du genbruger!

Upload din inventarliste

Copyright © 2024 ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED All Rights Reserved.

Fortrolighedserklæring | Vilkår for brug | Kvalitetsgaranti

Top