Firmaprofil

ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED tilbyder Manufacturing Supply Chain management og service. Vi er forpligtet til One Stop BOM Supply fra 2000 i Shenzhen, inklusive elektroniske komponenter som integreret kredsløb, stik, relæ, kondensator, modstand, modul, sensor, krystaloscillator, diode, hukommelser, induktor osv. Hovedkvarteret er i Shenzhen og har afdelinger i Hongkong, Guangzhou.

Erfarne og højkvalitets salgsteam, indkøbsteam og QC-team bliver ved med at få anerkendelse fra vores kunder. I løbet af de år, der gik, udvidede vores forretningsdomæne sig fra indenlandsk til mere end 30 lande rundt om i verden nu. Vi fokuserer på integration af lokale og globale spotressourcer og opbygger uafhængige og stabile distributionskanaler. På ordresiden blev der etableret et professionelt og ansvarligt QC-team, inklusive visuel inspektion, mærkningstest, elektrisk test og røntgentest. Dette giver os selvtillid til at levere produkter af høj kvalitet

Rig produktkæde gør os i stand til at betjene kunder inden for forskellige områder, herunder: militær, bilindustri, medicin, forbrugerelektronik, industriel kontrol, Internet of Things, ny energi og kommunikation osv. Vi kan levere hurtig logistiklevering, forslag til alternative dele, omkostningskontrol og lagergenbrug.

Som et gammelt ordsprog i Kina: 精诚所至,金石为开(Oprigtighed er nøglen til succes) ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY sigter mod at være en ægte partner til at hjælpe vores kunder.

Vores hold

direktør

MR. HAI CHENG GUO

I 2003 første gang Mr. Guo rørte ved IC elektroniske komponenter. I de første 7 år lærte han alle slags elektroniske komponenter, indtil 2010 blev ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY bygget i Shenzhen for at servicere lokale fabrikker med hovedfag i lokal forretning. Med udviklingen af ​​globalisering og internettet bemærkede han, at der var et stort potentiale på det globale marked, derfor udvidede ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY til det globale marked i 2013.

Udenlandsk salgschef

Mr. Jess

Jess arbejdede med salg fra 2014. Fra 2014-2017 arbejdede han i en bank som sælger, men han var ikke tilfreds med et kedeligt job i banken. Efter 2017 kom han til ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY som udenlandsk salg. I de år, der gik, fik en positiv og entusiastisk arbejdsindstilling ham til at blive bekræftet af kunder og kolleger. Fra 2021 blev han manager i det udenlandske salgsteam.

Indkøbschef

Mr. Danny

Danny var senior indkøber, selvom han er ung, havde han mere end 10 års erfaring på det globale marked for elektroniske komponenter. Gennem årene har Danny forpligtet sig til at udvikle og etablere uafhængige forsyningskanaler, relationer med lokale, globale distributører og fabrikker. For at sikre, at vi kan tilbyde bedre tilbud og en rig produktlinje.

QC Manager

Miss. Zhang

Miss Zhang arbejdede i testlaboratoriet før ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY. Hun havde dyb forståelse for visuel inspektion, mærkningstest, røntgentest, elektrisk test og røntgentest. Professionalisme og ansvar gjorde, at hun blev vores testchef i 2019. Nu leder hun et team, der skal sikre kvaliteten af ​​vores produkter, under et komplekst og et omskifteligt marked.

Økonomichef

Miss Aeilmmee

Frøken Aeilmmee arbejdede i en bank i 5 år. Og nu er hun hovedfag i vores forskellige økonomistyring og regnskab.

Copyright © 2024 ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED All Rights Reserved.

Fortrolighedserklæring | Vilkår for brug | Kvalitetsgaranti

Top